Uhapšen bivši košarkaš Zvezde zbog sumnje da je pretukao suprugu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Uhapšen bivši košarkaš Zvezde zbog sumnje da je pretukao suprugu

Izvor: Nezavisne | Datum:17.07.2023.

Vuk Radivojević, bivši košarkaš Crvene zvezde, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao suprugu i nanio joj teške tjelesne povrede.

 

 

Pripadnici MUP-a su ga odmah uhapsili.

Određen mu je pritvor 48 sati, istragu vodi Prvo javno tužilaštvo, a kako mediji prenose jezivo nasilje dogodilo se u noći između nedjelje i ponedjeljka.

Nova prenosi da je svemu prethodila svađa, te da je zbog nanošenja teških povreda supruga završila u bolnici.

U periodu između 02.00 - 03.00 časova na području opštine Zvezdara oštećena L.R. je prijavila policiji da ju je suprug fizički napao, prvo u vozilu, kojom prilikom je vise puta udario nakon verbalne rasprave, a zatim ju je po povratku u zajednički stan udario otvorenom šakom usled čega je zadobila tešku povredu.

Osumnjičeni ce u utorak biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega ce se pribaviti izveštaj centra za socijalni rad, podaci o potencijalnim svjedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja, pribaviti dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena, te će se preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao.

Vuk Radivojević je svojevremeno bio i kapiten Crvene zvezde i jedan je od igrača sa najviše odigranih mečeva u istoriji kluba.

Igrao je još i za Fuenlabradu, FMP Železnik, Turk Telekom, a karijeru je završio u Igokei u kojoj danas radi kao funkcioner.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: