Uspješno organizovano 12. Međunarodno takmičenje kajak kanu na mirnim vodama u Diviču kod Zvornika | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Uspješno organizovano 12. Međunarodno takmičenje kajak kanu na mirnim vodama u Diviču kod Zvornika

Izvor: Zvornički.ba | Datum:24.07.2023.

Na mirnim vodama u Diviču kod Zvornika uspješno je organizovano dvanaesto Međunarodno takmičenje kajak kanu na mirnim vodama . Oko stotinu takmičara iz klubova Bosne i Hercegovine i Srbije takmičilo se u disciplinama kajaka i kanua na mirnim vodama na dužinama od 500 i 200 metara u selekcijama od pionirskog do seniorskog uzrasta. Najviše znanja ovaj put pokazali su takmičari iz kajakaškog kluba “Trebišnjica” iz Trebinja koji su ponijeli pehar za najuspješniju ekipu Takmičenja, a odmah iza njih bili su kajakaši Kajak kanu kluba “Filip Višnjić” iz Višnjićeva kod Šida dok su treće mjesto zauzeli takmičari Nautički klub Beograd bili treći u ekipnom poretku.

Kajakaši iz Trebinja osvojili su na ovom takmičenju šest zlatnih, sedam srebrnih i deset bronzanih medalja.

 

 

Ispraćajem ekipa učesnica iz dvije države i oko stotinu takmičara, završena je ujedno i manifestacija obilježavanja jubileja “60 godina rada Kajak kanu kluba Drina Zvornik-Divič”. Bila su ovo tri dana intenzivnih dešavanja u mjestu Divič, a sva dešavanja vezana su za sport i discipline na mirnim vodama uz obilježavanja jubileja šest desetljeća sportskog rada kluba.

Najboljim takmičarima i ekipama uručeni su pehari i medalje, kao i zahvalnice za sve prijatelje manifestacije. Pehar pobjedničkoj ekipi današenj prvenstva uručio je menadžer grada Zvornik Darko Stefanović.

Na otvaranju takmičenja u ime Grada Zvornik obratio se Bekir Omerović, uposlenik Gradske uprave dok je Takmičenje otvorenim proglasio predsjednik kluba Kajak Kanu Drina Zvornik Mustafa Tuhčić. Svečanosti otvaranja prisustvovao je i gradonačelnik Živinica Began Muhić koji se zahvalio na pozivu i najavio intenzivniju saradnju Zvornika i Živinica po pitanju sporta i privrednih aktivnosti.

Svi učesnici ovogodišnjeg takmičenja izrazili su zadovoljstvo samom organizacijom i ponijet će lijepe uspomene iz Zvornika sa željom da se vrate i naredne godine.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: