Vanesa Brajant se zahvalila Đokoviću (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Vanesa Brajant se zahvalila Đokoviću (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:11.09.2023.

Odluka Novaka Đokovića da svoju 24. grend slem titulu US opena posveti Kobiju Brajantu, stigla je i do udovica pokojne NBA legende Vanese Brajant koja je najboljem najboljem srpskom i svjetskom teniseru zahalila na ovom gestu.
 

- Pravi prepoznaju prave - napisla je na Instagramu Brajantova ispod fotografije Novaka u majici na kojoj je i njen pokojni suprug.

Đoković je poslije pobjede u finalu Ju-Es opena obukao je majicu sa brojem 24 i fotografijom sa Kobijem Brajantom, zvijezdom NBA, koji je tragično poginuo 2020. godine.

 
 
 
 
 
Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli US Open (@usopen)

Broj 24 predstavlja 24. grend slema koje je Nvak osvojio, ali i broj Kobija Brajanta koji je nosio kada je igrao za "Los Anđeles Lejkerse".

- Mamba zauvijek - pisalo je na majici koju je Novak Đoković obukao na proslavi osvajanja pobjede.

Đoković je tokom govora odao počast Brjantu, istakao njihovo prijateljstvo, napominjući koliko mu je značila Crna Mamba.

- Kobe mi je bio blizak prijatelj. Često smo razgovarali o pobjedničkom mentalitetu kad su me mučile ozljede i kad sam se pokušavao vratiti na najviši nivo igre. Bio je jedan od ljudi na koje sam se najviše mogao osloniti - objasnio je Đoković.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: