Objavljeno pismo čovjeka koji nudi bubreg Simaniću | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Objavljeno pismo čovjeka koji nudi bubreg Simaniću

Izvor: ATV | Datum:13.09.2023.

Gospodin Hajrudin Redžović javno je objavio da želi da donira bubreg reprezentativcu Srbije Boriši Simaniću, ukoliko medicinski uslovi to dozvoljavaju.

 

 

Njegovu objavu podijelio je pjevač Sloba Radanović uz dirljiv komentar:

"Veliki čovjek, ljudina! Hajrudin Redžović iz Sjenice".

"Imam 73 godine i 9 mjeseci, ali sam spreman da, ako medicinski uslovi dozvoljavaju, odmah dam bubreg košarkašu Simaniću da on ima oba i da može uspješno da nastavi košarkašku karijeru", napisao je Hajrudin.

Pozvao je porijatelje da razmisle o istom ukoliko on ne bude u mogućnosti da donira svoj bubreg Simaniću.

Podsjetimo, i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji je spomenuo da jedan čovjek nudi bubreg Boriši.

"Uz posebnu zahvalnost Boriši Simaniću, našem heroju iz Manile. Reći ću vam nešto koliko su ovi momci uspjeli da ujedine cijelu našu zemlju. Ako se ne varam ime čovjeka je Hajrudin Redžović, ima 72-73 godine. Kada je vidio šta se dogodilo Boriši, on je rekao ako ljekari kažu da je to moguće i da je u redu, on j spreman da ponudi svoj bubreg za Borišu. Bošnjak, musliman iz Sjenice bi tako nešto uradio. Beskrajno sam zahvalan i njemu, ali i ovim momcima koji su ujedini cijelu zemlju, Zvezdu i Partizan", rekao je Aleksandar.

 


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: