Zoran Vidaković trener futsal kluba Metohija | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Zoran Vidaković trener futsal kluba Metohija

Izvor: Glas Srpske | Datum:02.11.2023.

Proslavljeni sportski radnik, profesor fizičkog vaspitanja i trener koji je "izmislio" Tijanu Bošković zvanično je predstavljen kao trener futsal kluba Metohija.
 
Upravni odbor najmlađeg gatačkog sportskog kolektiva, futsal kluba Metohija, imenovao je Zorana Vidakovića za šefa stručnog štaba i koordinatora svih selekcija u klubu.

Kako su rekli za "Glas Srpske"  uskoro počinje sa radom futsal akademija, a jedan od trenera koji će pomagati Vidakoviću u radu biće i Radovan Glogovac.

- U planu je saradnja sa akademijom futsal kluba Akademac iz Trebinje. Naš klub juče  je zvanično registrovan u Osnovnom Sudu u Trebinju, a u toku je licenciranje igrača i registracija u Fudbalskom savezu Republike Srpske – rekli su iz Metohije.

 Iz ovog kluba naveli su da je RITE Gacko finansijski pomogao proces registracije kluba i licenciranja igrača  kao i sam početak rada kluba.

Podsjećamo, plan je da već od naredne sezone nastupa u Drugoj ligi Republike Srpske grupa "jug" koja trenutno broji 11 ekipa.

 


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: