Plesni klub „We dance“ Gacko: Plasman na Svjetsko prvenstvo | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Plesni klub „We dance“ Gacko: Plasman na Svjetsko prvenstvo

Izvor: gacko-rs.info | Datum:17.11.2017.

Članice plesnog kluba „We dance“ Gacko, Sara Đuričić i Olja Ilić protekli vikend su učestvovale na Evropskom „Cheerleading“ prvenstvu u Holandskom gradu Stenvik. U jakoj konkurenciji naše juniorke osvojile su osmo mjesto i plasirale se na Svjetsko plesno prvenstvo koje će se održati u aprilu 2018. godine na Floridi.

Emilija Stojanović, koreograf plesnog kluba, kaže da je prezadovoljna nastupom mladih plesačica.

“Za kratak vremenski period uspjele su da stanu rame uz rame na tronu najboljih evropskih duo šampiona i uz visoke ocjene sudija ušle su u 10 najboljih. Svoje znanje i trud prenosimo na naše plesače čemu najviše svjedoče rezultati sa takmičenja”, kaže Stojanović i zahvaljuje Opštini Gacko i sindikalnoj organizaciji RiTe Gacko koji su pomogli odlazak u Holandiju.

Naredni vikend u planu je otvoreno Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Temišvaru, gdje će nastupiti tri starosne skupine našeg plesnog kluba.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: