Tijana Bošković proglašena za najbolju odbojkašicu Evrope u 2017. godini | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Tijana Bošković proglašena za najbolju odbojkašicu Evrope u 2017. godini

Izvor: Beta | Datum:18.11.2017.

Korektor odbojkaške reprezentacije Srbije Tijana Bošković proglašena je sinoć u Moskvi za najbolju odbojkašicu Evrope u 2017. godini.

Rezultat slika za tijana bošković proglašena za najbolju

Kako je saopštio Odbojkaški savez Srbije, igračica Ezačibašija iz Istanbula proglašena je za najbolju na tradicionalnoj "Gala večeri" CEV, koja je održana sinoć u Moskvi.

Bošković nije prisustvovala dodjeli, a nagradu će joj uručiti potpredsjednik i blagajnik CEV Ozkan Mutlugil, na sutrašnjoj utakmici turskog prvenstva između Fenerbahčea i Ezačibašija.

Bošković je predvodila Srbiju do zlatne medalje na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu i Gruziji, gdje je proglašena za najkorisniju igračicu na turniru.

Za "CEV događaj godine" proglašena je utakmica Poljske i Srbije, odigrana na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi, pred 65.407 gledalaca na otvaranju ovogodišnjeg Evropskog prvenstva za odbojkaše.

Za najboljeg odbojkaša Evrope proglašen je Maksim Mihajlov iz Zenita iz Kazanja.

Najbolji trener u ženskoj konkurenciji je Đovani Gvideti iz Vakifbanka, dok je najbolji u muškoj konkurenciji Vladimir Alekno iz Zenita iz Kazanja.

Počasni potpredsejdnik CEV i nekadašnji predsjednik Odbojkaške federacije Italije Karlo Magri dobio je nagradu za životno djelo.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: