Trebinje domaćin finalnog turnira u košarci | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Trebinje domaćin finalnog turnira u košarci

Izvor: Radio Trebinje | Datum:30.01.2018.

U organizaciji Omladinskog košarkaškog kluba „Leotar“ narednog vikenda, 3. i 4. februara 2018. godine u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ u Trebinju održaće se finalni turnir u kategoriji pionira Košarkaškog saveza Republike Srpske.

U finale plasirale su se četiri najbolje ekipe Republike Srpske: KK „Budućnost“ iz Bijeljine, KK „Hanters“ iz Prijedora, KK „Igokea“ iz Aleksandrovca i OKK „Leotar“ iz Trebinja.

Turnir u subotu u 18 časova otvara susret ekipa „Hanters“ Prijedor i „Budućnost“ Bijeljina, dok u 20 časova domaćin „OKK Leotar“ dočekuje ekipu „Igokee“.

Nedjeljni program u 9 časova otvara meč između „Hantersa“ i „OKK Leotar“, od 11 časova na programu je susret između ekipa „Budućnosti „i „Igokee“, dok se od 14 časova sastaju ekipe „Hanters“ i „Igokea“, a u 16 časova domaćin „OKK Leotar“ zatvara ovaj prestižni turnir za pionire utakmicom protiv ekipe „Budućnosti“.

Turnir se održava pod pokroviteljstvom Sportskog društva Leotar. Ulaz je slobodan.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: