Najbolji trenuci sa Rolan Garosa (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Najbolji trenuci sa Rolan Garosa (VIDEO)

Izvor: RTRS | Foto: Getty Images | Datum:09.06.2015.
U nedjelju je završen drugi Grend slem turnir sezone, 124. izdanje Rolan Garosa.

Novak Đoković, Stan Vavrinka - Foto: Getty Images Otvoreno prvenstov francuske obilovalo je uzbuđenjima, a donijelo je mnoštvo iznenađenja.

Najbolji teniser današnjice, Novak Đoković nije uspio da pogidne trofej na "Filip Šatrijeu" i tako kompletira Grend slem titule. Na putu do finala, gdje ga je zaustavio Stan vavrinka, Đoković je savladao devetostrukog šampiona, Rafaela Nadala.

Đoković je po treći put stao na korak do trofeja, dok je Švajcarac osvojio drugi Grend slem naslov u karijeri, nakon Australijan opena prošle godine.

Serena Vilijams je opravdala uogu favorita u ženskoj konkurenciji, i u Parizu osvojila svoju 20. GS titulu, savladavši u finalu Lucije Šafaržovu iz Češke.

Sjajan turnir odigrala je Ana Ivanović, koja se plasirala u polufinale, gdje ju je zaustavila odlična Lucije Šafaržova.

Hrvatski teniser Ivan Dodig i Brazilac Marselo Melo priredili su izenenađenje u konkurenciji dublova, savladvši u finalu favorzovnani američki par, braću Brajan.

Kod teniserki, najbolje su bile Betani Matek-Sends i Lucije Šafaržova.

Počinje sezona zezona turnira na travi, teniseri i teniserke igraju u Štutgartu, Hertogenbošu i Notingemu i pripremaju se za vrhunac sezone, Vimbldon.

U videu pogledajte najbolje teniske trenutke iz protekle dvije nedjelje.




Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: