Barsa pod istragom zbog utakmice posljednjeg kola Primere | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Barsa pod istragom zbog utakmice posljednjeg kola Primere

Izvor: RTRS | Datum:11.06.2015.
Regularnost utakmice posljednjeg kola španske Primere između Barselone i Deportiva dovedena je u pitanje.

Podsjećamo, Katalonci su kolo ranije osvojili titulu i duel sa Deportivom za njih nije imao rezultatski značaj. Međutim, timu iz La Korunje je trebao bod kako bi osigurali nastup u elitnom rangu i naredne sezone.

Barsleona je spornoj utakmici povela sa 2:0, a gosti su u samom finišu uspjeli da dođu do izjednačenja i opstanka u Primeri.

Međututim kamera je snimila fudbalera Deportiva Alberta Lopa u razgovoru sa čavijem, a ovaj igrač je otkrio da je tražio od fudbalera Barselone da spusti ritam kada je izgledalo da će Barsa ostvaraiti laganu pobjedu.

Priznanje defanzivca Deportiva otvorilo polemike, ali i istragu, mada su u La Korunji mirni i kažu da ništa nisu dogovorili sa Kataloncima, prenosi portal sportske.net.

S druge strane, reakcija iz Barselone nema, mada su katalonski listovi objavili tvrdnje radija "Kadena Ser" da će liga ispitati nepravilnosti.

Ipak, teško je vjerovati da bi neka ozbiljnija akcija mogla da bude preduzeta protiv Barse, tim prije što će Lopo tvrditi da se šalio, i teško je vjerovati da je i Čavi njegove riječi prenio saigračima.

"Čavi je profesionalac, nikada ne bi pustio utakmicu", rekao je Lopo u jednoj izjavi oko sumnji u konačan rezultat.

Lopo i Čavi su, inače, dugogodišnji prijatelji.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: