EP: Mlada košarkaška reprezentacija Srbije bolja od Izraela | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

EP: Mlada košarkaška reprezentacija Srbije bolja od Izraela

Izvor: RTS | Datum:11.07.2015.
Mlada košarkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Izraela sa 100:74 i obezbijedila plasman u drugu fazu prvenstva Evrope koje se održava Italiji.

 -

Srpski tim je nastavio sa odličnim igrama i ubjedljivim trijumfima na šampionatu za košarkaše do 20 godina. Ovo je treća pobjeda izabranika selektora Vladimira Đokića u B grupi, nakon uspjeha protiv Letonije (69:56) i Bugarske (104:61), dok su na startu takmičenja bili slobodni.

Najefikasniji u pobjedi Srbije bio je Gudurić sa 17, Rebić i Jaramaz su ubacili po 16, a  Tejić sa 13 poena.

"Ponovo smo imali nešto sporiji početak. Istine radi, Izraelci su odlično šutirali u prvoj četvritni i postigli čak 27 poena za prvih deset minuta. Uspeli smo da ih zaustavimo u nastavku i do kraja poluvremena preokrenemo rezultat. Poslije toga je sve bilo lakše, kontrolisali smo utakmicu, bili maksimalno ozbiljni i konstantno povećavali prednost", rekao je poslije meča selektor Đokić.

U petom kolu B grupe reprezentacija Srbije u subotu od 16.30 sati igra protiv selekcije Grčke.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: