Đoković ekspresno do četvrtog finala Vimbldona, za titulu protiv Federera | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Đoković ekspresno do četvrtog finala Vimbldona, za titulu protiv Federera

Izvor: IN4S | Datum:10.07.2015.
Novak Đoković, srpski i najbolji teniser na svijetu, igraće u nedelju za svoju treću titulu u ,,kolijevci tenisa“, ,,nezvaničnom svetskom prvenstvu“, i najprestižnijem Grend Slemu, Vimbldonu.Novak Đoković ekspresno do četvrtog finala Vimbldona, za titulu protiv Federera

Naš teniser je uspio u tri seta da savlada francuskog tenisera Rišar Gaskea (7:6, 6:4, 6:4), u polufinalu,a u finalu će igrati protiv Rodžera Federera, koji je sa 3:0 pobjedio Endi Mareja.

Đoković je dobro otvorio meč, stigao do brejka, ali je Francuz uspio odmah da ga vrati, pa se tako prvi set odlučio u taj brejku. Interesantno da je u tom trenutku Đoković imao čak 8 neiznuđenih grešaka. U druga dva seta, gotovo identična situacija, po jedan brejk , bio je više nego dovoljan svetskom broju 1 da rutinski obezbjedi sebi vizu za treće finale u karijeri na Vimbldonu.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: