Hrnjazu medalja u Varšavi | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Hrnjazu medalja u Varšavi

Izvor: ZK Osvit | Datum:01.10.2018.

Bilećki maratonac Branko Hrnjaz uspješno je, 30. septembra 2018. godine, istrčao jubilarni 40. Varšava maraton i svojoj izuzetno bogatoj kolekciji medalja dodao još jedno odličje.

"Bilo je veliko zadovoljstvo, radost i čast biti sudionik jednog izuzetnog sportskog spektakla kao što je bio 40. Varšava maraton. Trčati prostorom, kroz vrijeme, najljepšim dijelovima Varšave, praćeni muzikom koja podiže adrenalin, je nezaboravan osjećaj koji se urezuje u svevremeno pamćenje. Trka je bila fenomenalno organizovana i organizacioni tim zaslužuje sve pohvale i čestitke. Zadovoljan sam postignutim rezultatom i načinom na koji sam vodio trku. Imao sam priliku da, trčeći najljepšim dijelovima Varšave, upoznam znamenitosti ovoga grada. Poslije ovako veličanstvene trke čovjek ne osjeća umor već samo sreću i zadovoljstvo. Moja radost je bila tim veća što sam bio u prilici da promovišem rodnu Bileću i najavim održavanje 2. Bilećkog međunarodnog polumaratona koji će se održati 4.11.2018. godine."

Ulicama Varšave trčalo je više od 10.000 maratonaca iz Evrope i svijeta.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: