Vaterpolisti Srbije protiv Kanade za polufinale Svjetske lige | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Vaterpolisti Srbije protiv Kanade za polufinale Svjetske lige

Izvor: NEZAVISNE NOVINE | Datum:21.06.2019.

Vaterpolo reprezentacija Srbije četvrtfinalom protiv Kanade u Beogradu večeras kreće u samu završnicu Svjetske lige i napad na zlatnu medalju.

Ekipa Dejana Savića više nema pravo na grešku ukoliko želi trofej, prvu vizu za Olimpijske igre u Tokiju i nagradni ček od 350.000 dolara.

Grupna faza odrađena je sa maksimalnim učinkom od tri pobjede nad Australijom (12:8), Hrvatskom (11:10) i Kazahstanom (20:6), poslije čega su preostala još tri koraka.

"Kanada je iznenadila Mađare, imala veliki pad protiv Japana, namučila Španiju. Maksimalno oprezno, nema opuštanja. Apsolutni smo favoriti i to treba da pokažemo", poručio je pomoćni trener "Delfina" Stefan Ćirić.

Ostali parovi četvrfinala su Mađarska - Australija (15 sati), Japan - Hrvatska (16.45), Španija-Kazahstan (19.15).

Utakmica između Srbije i Kanade igra se od 21 sat. Vaterpolo reprezentacija Srbije četvrtfinalom protiv Kanade u Beogradu večeras kreće u samu završnicu Svjetske lige i napad na zlatnu medalju.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: