Tajland- Novak i Rafa igraju revijalni meč | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Tajland- Novak i Rafa igraju revijalni meč

Izvor: Tanjug | Foto: AP | Datum:02.10.2015.
Premijer Tajlanda Prajut Čan Oča primio je Novaka Đokovića i Španca Rafaela Nadala uoči egzibicionog meča koji će dvojica tenisera odigrati u Bangkoku.

Novak Đoković i Rafal Nadal kod tajlandskog premijera - Foto: APĐoković i Nadal igraju tokom popodneva po našem vremenu koji, kako su naveli organizatori, ima za cilj da vrati optimizam i povjerenje ljudi u bezbjednost poslije terorističkog napada u avgustu u kojem je poginulo 20 ljudi.

Srpski i španski teniser su prethodno obučeni u tajlandske tradicionalne svilene jakne posjetili mjesto gdje se dogodio bombaški napad i tom prilikom poklonili teniske rekete tajlandskom premijeru koji ih je zamolio da promovišu turizam te zemlje.

Đoković je posljednji put bio u Tajlandu 2008. godine kada je izgubio u finalu od Francuza Žoa Vilfreda Conge, dok je Nadal 2010. bio poražen u polufinalu Bangkoka.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: