Briljantnom Đokoviću titula u Parizu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Briljantnom Đokoviću titula u Parizu

Izvor: RTRS | Datum:03.11.2019.

Novak Đoković osvojio je tutulu na Masters turniru u Parizu.


Srpski as savladao je Kanađanina Denisa Šapovalova sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

Novak je tako stigao do 34. titule na turnirima masters serije. Ovo je njegov peti trofej u Parizu.

Poslije gema osvojenog sa nulom, Novak je napao servis protivnika, osvojio dvije vezane brejk prilike, iskoristio je drugu i oduzeo servis protivniku. Potom se Novak koncentrisao na svoj servis. Rutinski je održavao stečenu prednost i priveo set kraju - 6:3. Više nije bilo brejk prilika u ovom setu.

Ponovo je Novak pokušao da na startu seta oduzme servis protivniku, međutim, jedinu brejk loptu u prvom gemu nije uspio da iskoristi. Potom je set ušao u miran period u kome su oba tenisera bila sigurna na svoj servis. Odlučujući je, ispostavilo se, bio sedmi gem u kome je srpski as uspio da iskoristi svoju šansu i stigne do brejka prednosti. Potom je Đoković rutinski priveo set i meč kraju - 6:4 u drugom setu.

Pred Novakom je nedjelju dana odmora, a onda slijede borbe na završnom turniru u Londonu, na kome će Đoković pokušati da nadoknadi 640 bodova zaostatka za Nadalom.



Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: