SRBIJA POBIJEDILA JAPAN Novak silovit protiv Sugite u Madridu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

SRBIJA POBIJEDILA JAPAN Novak silovit protiv Sugite u Madridu

Izvor: Srpska info | Foto: Srpska info | Datum:20.11.2019.

Srbija je osigurala pobjedu protiv Japana nakon Novak Đoković ekspresno pobijedio Jošihita Nišikou sa 2:0 (6:1, 6:2). U prvom meču Filip Krajinović pobijedio je Juiči Sugitu. 

Poslije pobjede Krajinovića nad Sugitom u dva seta, na teren je izašao Novak Đoković, čiji je suparnik bio Jošihito Nišioka, trenutno 73. na ATP listi. Iako je Nole odlično započeo ovaj duel, jer je oduzimanjem servisa rivalu poveo sa 2:0, Japanac je odmah vratio brejk i najavio da možda neće tek tako položiti oružje pred najboljim srpskim teniserom svih vremena. Bila je to baš loša procjena.

Jer, nakon što je prava drama viđena u četvrtom gemu, koji je trajao više od deset minuta (a u kome je Nišioka spasio čak četiri brejk šanse koje je izgradio Đoković, da bi tek onda, posle 22 odigrana poena, naš as došao do 3:1), Nole je posle 34 minuta igre osvojio prvi set.

U drugom je Novak odmah “dodao gas”, probao da napravi brejk na startu, a iako je dve uvodne šanse propustio, Đoković nije to dopustio da mu se desi u trećem gemu, kada je stekao prednost od 2:1 pred svoje nove servise. I, ponovo za “tili čas”, takođe za 34 minuta, drugu dionicu je riješio u svoju korist, donijevši uz čak 80% osvojenih poena na svoj prvi servis nedostižnih 2:0 Srbiji.



Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: