U Narodnoj biblioteci Trebinje počinje kampanja ''Čitajmo zajedno'' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

U Narodnoj biblioteci Trebinje počinje kampanja ''Čitajmo zajedno''

Izvor: Radio Trebinje | Datum:18.11.2021.

Narodna biblioteka Trebinje je ovogodišnji partner Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske u kampanji „Čitajmo zajedno“, koja traje od 19. do 26. novembra.

U okviru ovogodišnje kampanje „Čitajmo zajedno“ biće uspostavljeni Dani čitanja u Republici Srpskoj, koji će početi sutra 19. novembra. Tokom Dana čitanja će se u svim školama i bibliotekama organizovati aktivnosti sa ciljem popularizacije književnika, književnosti i kulture čitanja.

Povodom zvaničnog početka kampanje, u prostorijama biblioteke biće organizovan prigodan program u kome će učestvovati predškolci i najmlađi školarci iz našeg grada, kojima su toga dana pripremili brojna iznenađenja.

U programu će učestvovati i predstavnici nadležnog ministarstva i Grada Trebinja, a planiran je i organizovan dolazak učenika trebinjskih osnovnih škola.

„Kampanja traje do 26. novembra, i u tom peroidu, u biblioteci će biti organizovane različite aktivnosti koje za cilj imaju promociju važnosti čitanja, te pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže. Dođite da čitamo zajedno, da nikad ne ostanemo bez riječi!“, poručuju iz ove ustanove kulture.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: