Đoković: Godine? Ne gledam na to kao na ograničavajući faktor | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Đoković: Godine? Ne gledam na to kao na ograničavajući faktor

Izvor: RTRS | Datum:25.02.2022.

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, rekao je da se i dalje osjeća sjajno i da na godine ne gleda kao na neku presudan faktor, nakon što je izgubio od Jiržija Veselog u četvrtfinalu turnira u Dubaiju.
 
- Ne gledam na godine kao na neki ograničavajući faktor u mojoj karijeri. Osjećam se sjajno, oporavak poslije meča je takođe odličan. Dobro me služi sve to i sigurno da me to ohrabruje da nastavim dalje - rekao je uskoro 35-godišnji Đoković.

Đoković je u četvrtfinalu Dubaija poražen u dva seta od Jiržija Veselog – 6:4, 7:6 (4).

- Bila je sjajna atmosfera, kao i u prva dva meča. Želim da se zahvalim publici na tome što je stvorila sjajnu atmosferu na terenu za obojicu. Veoma sam srećan da igram u toj situaciji. Nažalost, nisam imao svoj dan. Čestitam Jiržiju. Igrao je bolje - rekao je Novak.

Naveo je da je Veseli servirao sjajno i da mu je cijela igra bila takva.

-  Kada je trebalo da pogodi važne udarce, uspijevao je, stavio me je pod veliki pritisak u servis gemovima. Njegov bekend, na ovakvoj podlozi, koja je jako brza i kada ide tako nisko je stvarno efektivan. Očekivao sam da igram na višem nivou. Mislim, mogu bolje, ali čestitke Jiržiju - dodao je.

Đoković je na konferenciji za medije čestitao Danilu Medvedevu koji će od ponedjeljka biti novi svjetski broj jedan.

- Što više mečeva budem igrao, biću komforniji na terenu. Moram da ih imam, nemam ih mnogo u posljednjih nekoliko mjeseci. Hajde da vidimo šta će biti. Moram da pratim situaciju, da vidim kako će se razvijati. Kad god dobijem priliku da igram, igraću. Nadam se da će to biti uskoro - zaključio je najbolji teniser svijeta.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: