Đoković preko Musetija u polufinalu Pariza | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Đoković preko Musetija u polufinalu Pariza

Izvor: Rtrs | Datum:05.11.2022.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se uz polufinale Master turnira u Parizu pošto je u četvrtfinalu u dva seta savladao Lorenca Musetija iz Italije.

Novak Đoković (Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT)

Po setovima je bilo 6:0, 6:3.

 

Meč je trajao jedan sat i 15 minuta, a Đoković je odigrao još jedan briljantan duel, i po treći put savladao Musetija, iz isto toliko mečeva. Koliko je bio dominantan govori podatak da je prvi set trajao samo 24 minuta.

 

U polufinalu ga čeka Grk Stefano Cicipas, koji je u dva seta savladao Amerikanca Tomija Paula (6:2, 6:4). 

 

- Od početka sam znao šta je potrebno da radim i to sam uradio manje-više perfektno, osim u prvih nekoliko gemova u drugom setu. Imao sam dobar intenzitet i nisam htio da mu dam šansu da se vrati. Pokušavala je publika da ga podigne, ali sam to znao i zato sam morao da odgovorim i u drugom setu - rekao je Đoković poslije meča.

 

On je dodao da je logično što u Parizu igra sa mnogo samopouzdanja imajući u vidu koliko je imao uspjeha i šest puta osvajao trofej.

 

- Ne znam da li sam nepobjediv, ali kad god se ovde vratim i samopouzdanje mi je veće. Volim ovdje uslove u Parizu, iako su drugačiji u odnosu na prošlu godinu. Igram moj najbolji tenis od početka sezone i nadam se da ću tako nastaviti - poručio je Đoković.

 

Đoković brani titulu u Parizu, a nagradni fond turnira je 5,4 miliona evra.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: