Tijana Bošković potpisala ugovor koji se rijetko viđa u odbojci | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Tijana Bošković potpisala ugovor koji se rijetko viđa u odbojci

Izvor: Mocart | Datum:16.02.2023.

Dugo su klubovi osluškivali vijesti iz Turske i čekali konačnu odluku Tijane Bošković o narednoj stanici u karijeri. Srpska reprezentativka će po svemu sudeći nastaviti saradnju sa klubom u kome je počela inostranu karijeru.


 

Kako sada stvari stoje – Tijana Bošković neće mijenjati mjesto stanovanja jer će potpisati novi ugovor sa Ezačibašijem. Italijani pišu da će u sljedećoj sezoni zaraditi 1.400.000 evra. Nevjerovatna cifra kada je odbojka u pitanju.

Vijest je objavio italijanski portal “Volejnjuz”, a prenijeli su brojni turski mediji. Željeli su je klubovi u Turskoj, pozivi su stizali i iz Italije, ali izgleda da se vodila parolom “ono što je dobro, ne treba mijenjati”.

Tijana je cijelu inostranu karijeru provela na istom mjestu. Stigla je sa 18 godina u Istanbul, svi u klubu su je sjajno prihvatili i pomogli da se prilagodi što prije. Brzo je postala glavna karika tima, a sada je i kapiten ekipe koja nema poraz u prvenstvu Turske i Ligi šampiona.

U tekstu italijanskog novinara se navodi da će novi ugovor biti “1 plus 1”, što bi značilo da možda ostane i do 2025. godine, prenosi Mocart.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: