Denver i Jokić brutalno oštećeni: Svijet bruji o nevjerovatnoj sudijskoj odluci | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Denver i Jokić brutalno oštećeni: Svijet bruji o nevjerovatnoj sudijskoj odluci

Izvor: atv | Datum:05.06.2023.

Košarkaši Denvera poraženi su na svom terenu od Majamija u drugoj utakmici finala NBA lige rezultatom 111:108 (26:23, 25:34, 25:26, 36:25).

 

Rezultat u seriji koja se igra do četiri pobjede je sada 1:1, a treći meč se igra u Majamiju u noći između srijede i četvrtka.

U završnici druge utakmice finala između Denvera i Majamija viđen je veliki previd arbitara.


Nagetsi su gubili devet poena, igrao se posljednji minuti i u takvom trenutku desila se velika greška sudija, zbog koje Denver nije izgubio, ali je oštećen.

Naime, Džamal Marej išao je na prodor, pustio je loptu iz šake, ona je išla ka obruču, a Bem Adebajo ju je blokirao u silaznoj putanji. Sudije to nisu vidjele i umjesto da bude -7, na semaforu je i dalje bilo -9.

Džon Holindžer, novinar "Atletika", se ovim povodom i oglasio.

 
"Ovo nije razlog zašto je Denver izgubio, takođe, sudije su na obje strane imale loše odluke, ali... izvinite ovo nikako ne smijete da propustite ako ste NBA sudija", napisao je on.
 
 

I to nije bila jedina greška sudija. Takođe, Nagetski su ostali bez tri poena kada je Batler gazio liniju i dodao do Vinsenta koji je pogodio trojku, tako da su domaći oštećeni za pet poena.


Katastrofalna dva poteza sudija, ali i igra Denvera u posljednjoj dionici nije bila na nivou.


 


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: