Alkaraz: Ostvario sam san, pisao sam istoriju sa legendom | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Alkaraz: Ostvario sam san, pisao sam istoriju sa legendom

Izvor: RTRS | Datum:17.07.2023.

Titula na Vimbldonu je ostvarenje sna, rekao sam to već ranije, sjajno je pobijditi, ali i da sam izgubio bio bih veoma ponosan na sebe i što sam pisao istoriju na ovom divnom turniru, rekao je mladi španski teniser Karlos Alkaraz nakon pobede protiv Novaka Đokovića u finalu Vimbldona (3:2).
 

- Igrao sam finale protiv legende našeg sporta, igrati na ovakvim pozornicama je za momka kao što sam ja nešto nevjerovatno. Vrlo brzo je došlo do svega ovoga. Ponosan sam na sebe i na moj tim, na rad koji ulažemo svaki dan da bismo mogli sa doživimo ovako nešto - istakao je Alkaraz.

Iskoristio je priliku i da se obrati Đokoviću.

- Poslije prvog seta mislio sam u sebi "Karlos, moraš malo da podigneš nivo igre, zbog svih, biće razočarani..." Moram da čestitam Novaku. Šta da kažem o njemu? Ti me inspirišeš mnogo, počeo sam da igram tenis gledajući tebe. Kada sam se rodio ti si već pobjeđivao na turnirima. Nevjerovatno, kao što si rekao 36 je novih 26. Ti si to uradio, nevjerovatan si - poručio je Alkaraz.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: