Đokovićeva podrška košarkašima: Da u nedelju bude dva od dva | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Đokovićeva podrška košarkašima: Da u nedelju bude dva od dva

Izvor: RTRS | Datum:09.09.2023.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pružio je podršku košarkašima Srbije pred finale Mundobasketa protiv Njemačke, na konferenciji za medije nakon plasmana u finale Ju-Es opena.

U finalu Svjetskog prvenstva će u nedelju od 14:40 časova igrati Srbija i Njemačka, dok će se od 10:30 časova u meču za bronzu sastati SAD i Kanada.

- Fenomenalan rezultat, mnogo sam ponosan na njih. Iz sveg srca navijam kao i cijela moja porodica i moj tim i cijelo okruženje, pratimo, možda ću u nedjelju ujutru imati prilike da uhvatim drugo poluvrijeme, zavisi od toga kada se budem probudio. Jako pomno pratim i danas sam prvu stvar kada sam uzeo telefon u ruke sam proverio da li su pobijedili ili nisu - istakao je Đoković.

Dodaje da zna da će košarkaši Srbije u nedjelju ići na pobedu i na osvajanje Mundobasketa.

- Cijela nacija je iza njih. Malo da skinem pritisak sa njih, šta god da su uradili, oni su u mojim očima već postigli već ogroman uspjeh. Ja znam kakvi su oni pobijednici, prije svega naš kapiten Bogdan, i znam da će ići na zlato i ja im to želim i da u nedjelju bude dva od dva za Srbiju -  zaključio je Đoković.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: