Dodik: Srpski narod danas uz svoje sportiste | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Dodik: Srpski narod danas uz svoje sportiste

Izvor: rtrs | Datum:10.09.2023.

Danas je dan velikih srpskih sportskih finala, dan u kome smo kao narod u Republici Srpskoj i Srbiji ujedinjeni uz naše vrhunske sportiste, napisao je na Instagramu predsjednik Srpske Milorad Dodik, u retrospektivi nedjelje.

- Proteklu sedmicu obilježile su pobjede košarkaša Srbije na Svjetskom prvenstvu, neponovljivog Novaka Đokovića, koji je po 10. put u finalu Ju-Es opena, i odbojkaša na Evropskom prvenstvu - naveo je Dodik.

On je posebno ponosan što se u ovoj sedmici obilježava i 50. rođendan Košarkaškog kluba Igokea.

- Košarkaški turnir koji je organizovan tim povodom posvećen je svim dobrim ljudima i imali smo priliku da u Banjaluci i Laktašima gledamo svjetske košarkaške asove - istakao je predsjednik Srpske.

Dodik je, od mnogih političkih dešavanja, izdvojio razgovor sa prijateljem Robertom Ficom, liderom stranke CMER - Socijalna demokratija Slovačke, kojem je poželio uspjeh na izborima.

- Radovaću se njegovom povratku na mjesto premijera Slovačke. To će omogućiti nastavak naše saradnje i bolje razumijevanje pozicije Republike Srpske - rekao je Dodik.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: