Pešić otkrio probleme Srbije nakon finala: To nisam video u životu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Pešić otkrio probleme Srbije nakon finala: To nisam video u životu

Izvor: trebinje live | Datum:10.09.2023.

Košarkaška reprezentacija Srbije je izgubila finale Svjetskog prvenstva od Njemačke, a selektor Svetislav Pešić je na svoj način prokomentarisao taj epilog.

Podsjetimo, u dramatičnom finalu Mundobasketa 2023. Njemačka je pobijedila Srbiju, poslije čega je strateg "orlova" ovako reagovao na konferenciji za štampu:

"Izvrsna utakmica, Nemci su zaslužili pobedu jer su 40 minuta igrali na visokom nivou, u kontinuitetu, fizički vrlo snažno. A ako jedan tim, poput Nemačke, pobedi sve utakmice, od početka do kraja, onda svi moramo da kažemo 'bravo'. Što se nas tiče... Šta reći. Za ovu vrstu meča, trebala nam je bolja rotacija. Milutinov je bio pod znakom pitanja za ovo finale, usled problema sa mišićem posle prethodne utakmice, protiv Kanade. Medicinski deo našeg stručnog štaba je dao sve od sebe, ali teško je bilo vratiti ga u potpunosti za samo 48 sati. A onda, na početku meča, izgubimo Dobrića, veoma važnog igrača, koji je izvrsno igrao ceo turnir. Bogdanović se osećao loše pred finale, nismo znali da li će moći da igra uopšte. Toliko problema nisam video u svom životu!", rekao je Pešić.
 


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: