Do kada će Đoković igrati tenis? Odgovor zna Ivanišević | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Do kada će Đoković igrati tenis? Odgovor zna Ivanišević

Izvor: Glas Srpske | Datum:11.09.2023.

Sve interesuje do kada će Novak Đoković igrati tenis. Napunio je 36 godina u maju i igra kao mladić.

Odgovor na to pitanje dobili su novinari od Gorana Ivaniševića, Noletovog trenera.

- To morate da pitate njega, ne mislim da će stati. On misli da će da igra Olimpijske igre u Los Anđelesu 2028. godine! Ne znam šta je u njegovoj glavi, on 24 sata razmišlja o tome šta bi mogao da ostvari sve - počeo je Ivanišević.

Na istu temu je dodao:

- Možda bih bio iznenađen time što je Novak i dalje gladan trofeja da nisam pored njega. Kada osvoji 25. grend slem, pitaće se zašto ne 26? Uvijek gleda da je spreman, generalno uvek želi više i sve želi da bude perfektno, zato i ima ovakve rezultate.

Nole ima 24 grend slem trofeja, a njegov prvi pratilac Rafael Nadal 22.

- Ne šali se brojevima, shvata ih mnogo ozbiljno, ali nije lako da se motiviše sa malim turnirima. Mora to da čini da bi igrao dobro na velikim, kao što je to uradio sa Sinsinatijem i US Openu, posle tog meča sa Alkarazom. Tako je prežalio Vimbldon, brojevi su jako bitni i to je tako.

Otkrio je i o čemu su pričali u toku meča.

- Kada je nervozan žuri, ali sam mu govorio da procesuira u glavi šta se dešava. Došlo je do borbe, kada je ponovo napravio brejk, zaigrao je ponovo dobro. Kada je nervozan, njegove loptice idu mnogo dugačko. Ipak, i on je ljudsko biće.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: