Jokić se pojavio na proslavi košarkaša, snimljen u noćnom klubu (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Jokić se pojavio na proslavi košarkaša, snimljen u noćnom klubu (VIDEO)

Izvor: Glas Srpske | Datum:13.09.2023.

BEOGRAD - Spektakularan doček košarkaša Srbije održan je sinoć, a kasno u noći pojavila se i najveća zvijezda srpske košarke Nikola Jokić, koji nije bio na Svjetskom prvenstvu.

 

 

Beograd je na fantastičan način dočekao srebrne košarkaške sa Svjetskog prvenstva, zlatne basketaše, te Novaka Đokovića, koji je osvojio US Open i tako povećao rekord na 24 Grand Slam titule. Bila je to nezaboravna noć za sve koji su stigli na proslavu, a onda su se srpski sportisti zaputili u noćni klub “Nacionalna klasa” na Ušću. Tu im se pridružilo potpuno neočekivano ime.

 

Iako nije nastupao na Svjetskom prvenstvu jer, kako je saopšteno, nije bio u stanju mentalno izdržati pritisak, najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić pojavio se u pratnji svoje supruge. Uslijedilo je slavlje do kasno u noć. Kamere su snimile Jokića kako bez majice pleše i slavi uspjeh svojih saigrača.

Kada je sama proslava u pitanju, najuspješniji teniser svih vremena Novak Đoković je poručio kako nijedna nacija na svijetu nema duh kakav imaju sportisti iz Srbije. I Đoković je bio u noćnom klubu u društvu Jokića.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: