Omri Glazer novi rekorder Lige šampiona | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Omri Glazer novi rekorder Lige šampiona

Izvor: glas srpske | Datum:20.09.2023.

 

MANČESTER - Golman Crvene zvezde Omri Glazer postao je sinoć rekorder Lige šampiona pošto je u porazu od Mančester Sitija (1:3) imao čak 13 odbrana, saoštio je specijalizovani portal za statistiku "Madridzone".
 
Glazer je fenomenalno branio u većem ijelu meča na stadionu "Etihad" i bio najzaslužniji što je Zvezda na poluvreijme otišla sa prednošću od 1:0, ali je imao nesreću da u 60. minutu kiksne i omogući Hulijanu Alvarezu da postigne gol iz slobodnog udarca, dok je kod preostala dva gola bio bez šansi da odbrani.

Izraelac je na listi po broju odbrana prestigao Fernanda Musleru koji je imao 12 odbrana na meču Galatasaraj - Real koji je odigran 22. oktobra 2019. godine. U grupi golmana sa po 11 odbrana u Ligi šampiona je i doskorašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan koji je toliko zaustavljenih udaraca imao u porazu 1:6 od Pari Sen Žermena, 3. oktobra 2018. godine.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: