Božidar Vučurević sedmi na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Božidar Vučurević sedmi na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj

Izvor: Trebinje Live | Datum:21.11.2023.

Proteklog vikenda je u njemačkom Potsdamu održano Evropsko prvenstvo u džudou za seniore do 23 godine, na kome je člam Džudo kluba Leotar Božidar Vučurević zauzeo sedmo mjesto.

Nakon dvije pobjede, sa kojima je otvorio nastup na EP, protiv predstavnika Gruzije Nika Kharazishvili i predstavnika Češke Radomira Musil uslijedila su i dva poraza protiv predstavnika Hrvatske Josipa Bulića i predstavnika Srbije Vojina Mandića.

Vučurević kaže da nije zadovoljan jer je u prvoj borbi pobijedio aktuelnog prvaka Evrope i jednog od najboljih takmičara na Evropskom prvenstvu i time pokazao da može osvojiti i najsjajnije odličje.

"Nakon prve dvije pobjede očekivao sam plasman na prva tri mjesta, ali se to na kraju nije desilo što je velika šteta jer bio to bi prekrasan završetak godine u kojoj sam bio prvak BiH za seniore do 23 godine, pobjednik Evropskog seniorskog kupa, prvak Balkana za seniore do 23 godine, bronzani na Evropskom univerzitetskom prvenstvu", zaključio je Vučurević.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: