Đoković: Alkaraz će biti teniski lider | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Đoković: Alkaraz će biti teniski lider

Izvor: RTRS | Datum:28.12.2023.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković istakao je nakon poraza od Karlosa Alkaraza na egzibicionom meču u Rijadu da će Španac biti teniski lider u narednom periodu.
 

Dvojica najboljih tenisera svijeta odigrali su odličan meč, čime su najavili novu borbu za trofeje u narednoj sezoni. Alkaraz je trijumfalno završio sezonu pobijedivši Đokovića za nešto manje od dva sata igre sa 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 4:6.

- Prvi put sam gledao Karlosa Alkaraza na internetu kada je imao 12 godina i već tada je osvajao turnire. Impresivno je šta je već postigao. Fantastično je imati ga u našem sportu. Biće teniski lider 10-15 godina - rekao je Novak Đoković.

- Nadam se da ćemo Karlos i ja imati dobre mečeve sa Rafaelom Nadalom u 2024. godini. Bilo bi dobro za naš sport - istakao je Đoković.

Srpski teniser će sezonu početi učešćem na Junajted kupu koji počinje 29. decembra, a potom ga očekuje pohod na 11. titulu na Australijan openu od 15. do 28. januara


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: