Đoković reagovao na provokaciju | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Đoković reagovao na provokaciju

Izvor: Rtrs | Foto: Novak Đoković (Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO) | Datum:10.04.2024.

Srpski teniser Novak Đoković moćno je počeo masters u Monte Karlu pošto je bez ikakvih problema bio bolji od Romana Safijulina (6:1, 6:2), ali mu je raspoloženje pokvario jedan italijanski novinar.


 
Simone iz italijanskog Eurosporta, kako se predstavio, upitao je Novaka Đokovića šta misli o meču sa Lorencom Musetijem u trećoj rundi Monte Karla.

Prošle godine je na istom mjestu Đoković izgubio od Musetija, a dok se Nole spremao da odgovori - stiglo je i potpitanje.

Vrlo neukusno, zbog čega je Đoković podigao glavu kada je čuo sledeće riječi: "Da li si na neki način uplašen zbog igranja sa još jednim Italijanom, ako uzmemo u obzir da si izgubio od Sinera i Nardija?".

Čulo se glasno coktanje, Nole je okrenuo glavu birajući riječi, a onda odgovorio.

- Ja se ne plašim nikoga i ničega. Ali, nadam se da ću dobiti šansu da igram opet sa njim i da dođemo do još jednog meča ovdje - rekao je Đoković o Musetiju.

 

Italijan je u tom trenutku igrao meč protiv mladog Francuza Artura Filsa i na kraju ga je pobijedio u dva seta.

- Očigledno je Lorenco jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima sjajan bekhend, sjajne atletske predispozicije, jedan je od najtalentovanijih igrača na ATP turu i vidjećemo. I Fils je dobar teniser, nadam se da ću dobiti šansu da igramo - rekao je Đoković.

Uprkos ružnom uvodu u pitanju, Đoković je odgovorio do kraja.

-Sviđa mi se kako sam igrao svoj prvi meč ovdje u odnosu na prošlu godinu, osećam se mnogo spremnije i ko god je sa druge strane, vjerujem da ću igrati svoju najbolju igru -  dodao je srpski teniser.

On je nahvalio i Filsa za koga je znao i gdje je osvojio svoju prvu titulu.

- Kad igram svoj najbolji tenis, mogu svima da naštetim na svakoj podlozi. Siguran sam u sebe! -  poručio je Đoković kome se očigledno vratilo samopouzdanje, a pitanja poput ovog sa konferencije za medije mogu samo da ga inspirišu.

Podsjetimo, meč sa Musetijem na programu je u četvrtak i termin će kasnije biti određen.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: