Andre Agasi novi Đokovićev trener? | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Andre Agasi novi Đokovićev trener?

Izvor: RTS/Tanjug | Foto: Ilustracije | Datum:09.05.2017.

Nekada najbolji teniser svijeta Andre Agasi glavni je kandidat da postane trener Novaka Đokovića, prenose brojni svjetski mediji.

Andrea Agasi i Novak Đoković - Foto: ilustracija

Đoković se prije nekoliko dana rastao sa kompletnim stručnim štabom i trenerom Marijanom Vajdom, a Agasi bi mogao da bude to veliko ime koje je srpski teniser najavio kao novog trenera.

Kako navodi britanski list Dejli Telegraf, ukoliko zaista bude dobio posao, Agasi se neće pojavljivati na svim turnirima Đokovića, već će njegova uloga biti ograničena na 10 do 12 nedjelja godišnje, uključujući gren slemove i Završni masters turnir, zbog čega bi Novak angažovao još jednog trenera da ga prati stalno.

Amerikanac je nedavno izjavio da nema namjeru da se vrati na Tur, poslije spekulacija da bi mogao da bude trener Niku Kirjosu, ali je Đoković veliki izazov za svakog teniskog stručnjaka.

Agasi je tokom igračke karijere osvojio 60 titula, među kojima osam gren slemova, a ima i zlatnu medalju sa Olimpijskih igara u Atlanti 1996. godine.


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: