Plesni klub "Lets dens" putuje na Evropsko prvenstvo u Prag | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Svijet

Plesni klub "Lets dens" putuje na Evropsko prvenstvo u Prag

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:22.06.2017.

Plesni klub „Lets dens“ iz Nevesinja  danas (četvrtak) odlazi na Evropsko prvenstvo u sportskom plesu koje će biti održano u Pragu 24. i 25. juna. Najavljeno je učešće preko 3.500 takmičara iz 25 zemalja. Nevesinjske plesačice i plesači su plasman na ovo veliko takmičenje izborili osvajanjem titule prvaka BiH.

PLESNI KLUB „LETS DENS“ PUTUJE NA EVROPSKO PRVENSTVO U PRAG

„Lets dens“ će u Pragu predstavljati juniori kluba koji su prethodnih mjeseci sa mnogo volje i truda pripremali svoju čirliding koreografiju.  Mladi sportski umjetnici i akrobate su timski duh i sadržaj performansa nevesinjskoj publici pokazali tokom godišnjeg koncerta u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“.

U klubu znaju da u evropskoj konkurenciji nije realno očekivati visok plasman, ali u svakom slučaju žele da se pokažu u najljepšem svjetlu. To što će biti u društvu najboljih evropskih sportskih plesača za članove „Lets densa“ je već uspijeh, pa treba očekivati da naši sportski ambasadori za svoju dušu izvedu pripremljene plesne akrobacije.

Evropsko prvenstvo u Češkoj  organizuju Evropski čirliding savez i češko Navijačko udruženje.

Lets Prag najava


Kategorija: Svijet

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: