Dva nova filma u trebinjskom bioskopu | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Dva nova filma u trebinjskom bioskopu

Izvor: KC Trebinje | Datum:22.02.2018.

Trebinjska publika će u narednom periodu, do  27. februara, imati priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja. Riječ je o  crnoj komediji "Tri plakata izvan grada" čija projekcija počinje svaki dan od 18 časova i komediji "Noć igre", koja će se prikazivati od 20 časova.

SADRŽAJ FILMA "NOĆ IGRE":

Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovno sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igru. Te su večeri svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i bijeg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svjedoče događaju koji će im promijeniti život.

IZVORNO IME: Game Night

REŽIJA: Džonatan Goldstin (Jonathan Goldstein), Džon Fransis Dejli (John Francis Daley)

ULOGE: Džejson Bejtman (Jason Bateman), Rejčel Makadams (Rachel McAdams), Bili Magusen (Billy Magnussen), Šeron Horgan (Sharon Horgan)

ŽANR: Komedija, misterija

TRAJANJE: 100 min.

CIJENA: 4.00 KM

SADRŽAJ FILMA "TRI PLAKATA IZVAN GRADA":

Van grada Ebinga, u Misuriju, objavljena su tri plakata pomoću kojih Mildred Hajs proziva šerifa Vilijama Vilougbija da nije ništa poduzeo u slučaju ubistva njene ćerke.

Neobična priča prati ženu koja kreće u pravi mali rat protiv policije, a na kraju i protiv cijeloga gradića u državi Misuri.

IZVORNO IME: Three Billboards Outside Ebbing Missouri

REŽIJA: Martin Makdonag (Martin McDonagh)

ULOGE: Franses Makdormand (Frances McDormand), Vudi Harelson (Woody Harrelson), Sem Rokvel (Sam Rockwell), Džon Hoks (John Hawkes) , Piter Dinklidž (Peter Dinklage)

ŽANR: Crna komedija

TRAJANJE: 115 min.

CIJENA: 4.00 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: