I mi kornjaču za trku imamo | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

I mi kornjaču za trku imamo

Izvor: Herceg TV | Datum:24.02.2018.

Danas je u našem komšiluku,  u okviru 49. praznika mimoze, održana neobična manifestacija koja je, bar na kratko, u djetinjstvo vratila brojne generacije. Igra koju smo obožavali kao mali – vožnja karićem oživjela je ulicama Herceg Novog i bila prava senzacija za veliki broj posjetilaca. A kako i ne bi, kada su se organizatori zaista potrudili i za sve učesnike, kojih je bilo oko 40, ali i brojne goste, obezbijedili dobru zabavu i nezaboravna iskustva.

U trci „Karotrc 2018'', u kojoj je u nekoliko disciplina učestvovalo 12 dvosjeda i 24 jednosjeda, na stazi dugoj skoro 700 metara, našla su se i dva Trebinjca. I, vjerovali ili ne, kući došli s nagradama. Živko Drapić i Miloš Milošević iskoristili su priliku da  pokažu svoje sposobnosti, koje su nekad ranije kalili na trebinjskim ulicama, dok je kuglagera bilo na sve strane,  i dobro se zabave. Sve im je kažu, bilo odlično –  i organizacija, i staza koja je jako zanimljiva, puna krivina na kojima se zaista i dokazuju pravi vozači karića, i uslovi, i obezbijeđenje. Sve je bilo na vrlo visokom nivou.

A ono što ovo iskustvo čini još nezaboravnijim je i činjenica da je Miloš osvojio i nagradu.I to ne bilo kakvu. On je pobijedio u kategoriji najsporije vožnje i za to dobio adekvatnu nagradu- kornjaču i lenju pitu. Pitu su, kaže Miloš, odmah pojeli, a kornjača je stigla u Trebinje.

„Ova ideja mi se jako svidjela, baš sam se obradovao da se neko ovoga sjetio. Super smo se zabavili danas. Podsjetilo me je na ono bezbrižno vrijeme kada smo u ovome zaista uživali“, priča nam Miloš i ne skriva nadu da će ovakva manifestacija biti održana i u Trebinju.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: