Goran Karan i Lapsus bend vas pozivaju na Praznik mimoze(Video) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Goran Karan i Lapsus bend vas pozivaju na Praznik mimoze(Video)

Izvor: TO Herceg Novi | Datum:16.02.2022.

Praznik mimoze u Herceg Novom biće svečano otvoren 18. februara i trajaće do 05. marta, a pripremljeno je preko 40 zabavnih, kulturnih i sportskih programa. Čuveni Mimozin Maskenbal zakazan je za 19. februar u Institutu Igalo, a nastupiće muzičke zvijezde Goran Karan i Lapsus bend.


„Sa splitskih Bačvica vas pozivam da 19. februara dođete malo do centra „Dr Simo Milošević“, ima jedna krasna dvorana u kojoj ćemo napraviti maskenbal, i to ne pod ovim maskama protiv kovida, nego pod maskama koje svako sam sebi odabere“, poručuje Goran Karan.
„Dođite nam u što većem broju da se što bolje zabavimo“, poziva frontmen i pjevač Lapsus benda, Emir Aličković.
Uz Karana i Lapsus bend na maskenbalu će nastupiti novski sastav Exodusi, a očekuje se veliki broj pojedinačnih i grupnih maski.
Ukupan nagradni fond iznosi 3.700 eura: za najbolje grupne maske previđene su novčane nagrade od 1000 za prvo, 700 za drugo i 500 eura za treće mjesto, za najbolje pojedinačne maske nagrade iznose 700, 500 i 300 eura.
Prva ovogodišnja Mimozina povorka krenuće 18. februara iz Igala u 19 časova i prodefilovati gradom do Trga Nikole Đurkovića, gdje će uslijediti otvaranje Praznika i koncert Nede Ukraden od 20 časova. Dan kasnije, 19. februara od 10 časova na programu je Fešta od mimoze, ribe i vina na hercegnovskoj rivijeri, koja je tradicionalno najposjećeniji događaj na festivalu.
Kompletan program 53. Praznika mimoze možete preuzeti ovdje: https://hercegnovi.me/downloads/Mimoza53.pdf
Organizatori 53. Praznika mimoze su Opština Herceg Novi, Javna ustanova kulture „Herceg-fest“ i Turistička organizacija Herceg Novi.
Sponzori festivala su: Portonovi, Institut Igalo, Nikšićko pivo – pivara Trebjesa, Plantaže 13. jul, Vitinka, Blue line, Gradska kafana, Krušo d.o.o, CKB banka, Swisslion, Turistička organizacija Grada Beograda, Verige 65, Kantina 65 i Atera business suites. Glavni medijski sponzor je Radio-televizija Herceg Novi, a medijski sponzori: RTCG, Prva, Radio Jadran, Radio Tivat, Dan, Hercegnovi.cool, Travel Montenegro i RTV Nikšić.

Herceg Novi, 16.02.2022.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: