Gatačka kotlićijada: Najbolji kotlić pripremila ekipa kafe bar „AS“ | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Gatačka kotlićijada: Najbolji kotlić pripremila ekipa kafe bar „AS“

Izvor: radio gacko | Datum:29.08.2023.

Jučerašnja treća „Gatačka kotlićijada“ koja je održana na izletištu Košta u potpunosti je ispunila očekivanja i organizatora i posjetilaca.

 

 

Najbolji kotlić je skuvala ekipa kafe bara „ AS”. Drugo mjesto pripalo je ekipi“ Pletilje“ koja nam je stigla iz Kalinovika, dok su treću poziciju zauzeli „ Referenti“.

U atraktivnim zabavnim disiplinama rezultati su sledeći:

Trčanje sa jajetom u kašici:

Prvo mjesto zauzeo je Dušan Doderović, drugi je bio Stevo Okiljević dok je trećoj poziciji bio Filip Grubačić.

Skok u vreći:

Pobjednik je Dragan Lojović, slijede Stevo Okiljević i Ivana Golović iz Nikšića.

Brzo ispijanje piva:

Bilećanin Nemanja Grubačić osvojio je prvo mjesto, na drugom je bio Milan Crnogorac, dok je treću poziciju zauzeo Oleg Šuković.

Potezanje konopa:

Najsnažnija u disciplini je bila ekipa „Referenti2“, drugo mjesto zauzelo je „ Gornje Hrasno“ iz Ljubinja, dok je treće zauzeo kafe bar „Gačanka“.

U zabavnom djelu programa nastupila su Kulturno umjetnička društva „Zelengora“ i „Sava Vladislavić“, te sestre Radmilović u pratnji harmonikaša Vasilija Rajkovića. Gost iznenađenja bio je guslar Đorđije Đoko Koprivica.

Podsjećamo, na Košutu je došlo 17 takmičarskih ekipa u spremanju kotlića. Najviše je bilo domaćih, ali primamljivi mirisi širili su se i iz kotlića gostiju iz Trebinja, Ljubinja, Kalinovika, Bileće, Plužina i Nikšića.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: