Trebinjski hotel u kojem je odsjela Monika Beluči postao prava atrakcija | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Trebinjski hotel u kojem je odsjela Monika Beluči postao prava atrakcija

Izvor: b92 | Datum:14.11.2023.

Slavna glumica, a za mnoge i najljepša na svijetu, Monika Beluči svojevremeno je boravila u Trebinju, gdje se snimao filma reditelja Emira Kusturice "Na mliječnom putu".
Italijanska glumica je za potrebe filma boravila u Trebinju u dva navrata, u periodu od 2012. do 2015. godine, u društvu kćerki Deve i Leone.

Monika je bila smještena u hotelu koji se nalazi u samom centru grada, a turisti dolaze u ovaj hotel kako bi vidjeli sobu u kojoj je odsjela Belučijeva i rado odsjeli u njoj.

"Potpuno novo iskustvo, ali sam veoma uzbuđena i čast mi je da budem u vašoj zemlji i da radim sa Emirom, koga veoma poštujem. To će biti dugo snimanje, pa ću imati šansu da upoznam vašu zemlju mnogo bolje. Veoma sam motivisana i ovo novo iskustvo budi snažne emocije u meni“, rekla je tada Monika Beluči.

Tokom boravka u hotelu u Trebinju, Belučijeva nije imala većih zahtjeva, osim da bude okružena domaćim proizvodima, poput cvijeća, smokava i ostalih đakonija.

Inače, Monika je svojevremeno rekla da je prihvatila ulogu za film Emira Kusturice na prvo čitanje, jer joj se scenario mnogo dopao. Glumila je djevojku iz mješovitog braka Italijanke i Srbina, a za ulogu je uspjela da savlada i neke riječi srpskog jezika.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: