Budva: Beogradski sindikat 13. januara na trgu ispred Starog grada | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Budva: Beogradski sindikat 13. januara na trgu ispred Starog grada

Izvor: rtv budva | Datum:13.01.2024.

Nakon uspješne realizacije trodnevnog programa dočeka Nove godine na trgu ispred Starog grada, Turistička organizacija opštine Budva i Opština Budva nastavljaju sa organizacijom vrhunskih koncerata i povodom obilježavanja pravoslavne Nove godine.

 

 

U subotu, 13. januara će program na glavnom gradskom trgu početi od 21 sat kada će nastupiti budvansko hip-hop udruženje „Radio Katakomba“ nakon kojih će na scenu izaći jedan od najznačajnijih regionalnih hip-hip sastava „Beogradski sindikat“, saopšteno je iz TO Budva.

U junu 2023. godine „Beogradski sindikat“ je izdao novi album nakon 13 godina, a Feđa Dimović, član benda, tada je rekao:

„Mislim da će publici biti zanimljivo da čuje dobre stare sindikalne poruke upakovane u novo muzičko ruho, a da će biti zadovoljni i poštovaoci starog BS zvuka. Album je toliko šarenolik i pozitivan da će svako u njemu moći da nađe nešto za sebe.“

„Budvanska publika će 13. januara svakako uživati u dobrim, starim hitovima ovog sastava i njihovom energičnom nastupu, ali i prvi put uživo u novim pjesmama“, poručuju iz TOB-a.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: