S njom je Dženan napravio “Korak”! Posle duže vremena pevač snimio duet | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

S njom je Dženan napravio “Korak”! Posle duže vremena pevač snimio duet

Izvor: HERCEG TV | Datum:02.06.2024.

Foto: Branko Mandić 

 

“Korak” na koji se dugo čekalo upravo su napravili Dragana Gaga Rakčević i Dženan Lončarević. Duetska pesma u koju su ovo dvoje talentovanih umetnika utkali svaku emociju, “ugledala je svetlost dana” i svi koji su je već čuli mišljenja su da je stigao ogroman hit. Pesma čiji su tvorci hitmejkeri Mladjan Dinkić (komponovao muziku) i Saša Milošević Mare, (autor teksta i aranžmana) dobila je i ekranizaciju za koju je ovoga puta zadužen Vedad Jašarević. A da su Gaga i Dženan odmah bili svesni da su napravili veliku stvar, potvrdio je i sam pevač:

 

- Drago mi je što smo Gaga i ja snimili duet i sa sigurnošću mogu da kažem da imamo hit. Ova devojka mnogo dobro peva. A zahvalio bih Maretu i mom dugogodišnjem prijatelju Mladjanu Dinkiću što su napravili ovako dobru pesmu - kazao je Dženan, dok Dragana ističe da je za nju ovo bilo kao san: 

 

- ⁠I dalje nisam svesna šta se dešava, na moju veliku čast i zadovoljstvo presrećna sam što smo uspeli da ostvarimo saradnju. Dženan mi je od starta podrška, sedeo je sa mnom u studiju dok sam pevala svoj deo. Ovo je nešto posebno, veoma poštujem Dženana i pevaću i njemu prateće vokale (smeh)- kazala je Dragana koja je ranije vokalno pratila Cecu i Sašu Matića.

 


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: