Zakerberg: Telepatija budućnost komunikacije | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zanimljivosti

Zakerberg: Telepatija budućnost komunikacije

Izvor: Tanjug | Foto: Beta/AP | Datum:06.07.2015.
Vlasnik društvene web mreže Fejsbuk, Mark Zakerberg, smatra da je budućnost sektora komunikacija u telepatiji.

Fejsbuk - Foto: Beta/AP Uskoro nećemo saopštavati svoje misli pismeno ili glasovno, naši mozgovi će biti "konektovani", ocijenio je Zakerberg tokom razgovora sa korisnicima Fejsbuka.

Zakerberg i njegova kompanija Fejsbuk, poslije formiranja društvene mreže koja danas ima oko 1,5 milijardi korisnika, ulaganja u robotiku, vještačku inteligenciju i virtuelnu realnost naočarima "okulus rift", idu korak dalje, piše web portal begeek.fr.

Upitan o budućnosti njegove kompanije, Zakerberg je odgovorio: "Mislim da ćemo jednog dana biti sposobni da direktno šaljemo drugima čitavu gomilu misli zahvaljujući tehnologiji, biće potrebno samo da pomislite na nešto i vaši prijatelji će odmah sa tim biti upoznati".

Kako je objasnio, više neće biti potrebe za slanjem fotografija ili video sadržaja na web sajt da bi bili dijeljeni s prijateljima, već će se misli slati direktno u njihove mozgove.

To bi moglo da pokrene polemike oko zaštite ličnih podataka, ocjenjuje se u tekstu.


Kategorija: Zanimljivosti

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: