Novi servis na Herceg TV – UŽIVO stanje na putevima i graničnim prelazima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Novi servis na Herceg TV – UŽIVO stanje na putevima i graničnim prelazima

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:27.02.2018.

U želji da nas čitaoci prepoznaju kao centralni medij, na kome će osim čitanja dnevne štampe imati na raspolaganju i druge servise koji im olakšavaju svakodnevni život, aktivirali smo servis „GPoko“ kojim je moguće jednim klikom provjeriti stanje na graničnim prelazima i stanje na svim važnijim putnim pravcima u Bosni i Hercegovini.

Servis je implementirala softverska agencija Softiko iz Trebinja.

„Svjedoci smo velikih gužvi na graničnim prelazima, a naročito u ljetnim mjesecima. Svi volimo lično se uvjeriti u stanje na putevima prije polaska na put. Upravo vođeni tim idejama razvili smo ovaj servis.“, ističe direktor ove kompanije Zoran Vujović.

Napominjemo da je na portalu Herceg TV aktivan i web servis “eSmrtovnica” za objavu čitulja/smrtovnica, a broj pregleda ove stranice svakodnevno raste. Na ovom servisu možete da vidite obavještenja o smrti i čitulje sa cijele teritorije Hercegovine.

Portal Herceg televizije bilježi svakodnevni rast čitanosti i sa više od 5.000 dnevnih čitanja i više od 10.000 pregleda stranica dnevno jedan smo od najčitanijih medija u Hercegovini.

Čitaoce podsjećamo da na našem portalu uvjek mogu pogledati i vremensku prognozu, red vožnje autobusa i imenik, a na portalu će uskoro biti omogućeno komentarisanje. Stalno radimo na razvoju novih servisa koji će biti na usluzi svim našim čitaocima.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: