Iz Crvenog krsta pozivaju: Budimo humani u Nedelji solidarnosti | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Iz Crvenog krsta pozivaju: Budimo humani u Nedelji solidarnosti

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:26.10.2016.

Gradska organizacija Crvenog krsta Trebinje poziva ljude dobre volje da u Nedelji solidarnosti, koja traje od 24. do 31. oktobra, pomognu najugroženijim Trebinjcima.

mladi-crvenog-krsta

Iz ove organizacije potvrdili su za Radio Trebinje da je akcija počela juče i dodaju da je ove godine slogan Nedelje solidarnosti „pomozimo da stari i siromašni sugrađani lakše prebrode zimu koja je pred nama“. 

U svim većim trgovačkim centrima u gradu postavljene su kutije sa znakom Crvenog krsta, u koje naši građani mogu da ostave pomoć za najugroženije – prvenstveno hranu i higijenska sredstva, a odjeća i obuća su manje potrebni. Takođe, donacije prihvatamo i u prostorijama Gradske organizacije Crvenog krsta, svakodnevno u vremenu od 8 do 14 časova“, pojašnjavaju iz Gradske organizacije Crvenog krsta Trebinje i pozivaju sve sugrađane da budu humani u Nedelji solidarnosti. 

Po završetku akcije sva prikupljena pomoć biće uručena u domove onih kojima je zaista i neophodna – socijalno ugroženim i starim i iznemoglim licima u našem gradu.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: