UIO BiH: Oduzete cigarete u vrijednosti od 16.000 KM | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

UIO BiH: Oduzete cigarete u vrijednosti od 16.000 KM

Izvor: Srna | Datum:31.10.2017.

Službenici Uprave za indirektno oporezivanje BiH oduzeli su na putnom pravcu Mostar-Stolac veću količinu cigareta bez akciznih markica u vrijednosti 16.000 KM, saopšteno je danas iz UIO.

Uprava za indirektno oporezivanje BiH - Foto: arhivIz UIO navode da je prilikom kontrole putničkog motornog vozila kojim je upravljalo lice čiji su inicijala T.Đ. pronađeno 3.990 paklica cigareta "FM blu" koje nisu bile označene zakonom propisanim akciznim markicama, te su one privremeno oduzete.

Cigarete su otkrili pripadnici Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja, Regionalni centar Mostar, prilikom redovnih aktivnosti kontrole prometa robe na putnom pravcu Mostar-Stolac u mjestu Kvanj.

"Protiv počinilaca će nadležnom sudu biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka po Zakonu o carinskim prekršajima BiH", navedeno je iz UIO.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: