Prilikom uspostavljanja javnog reda i mira napadnut policijski službenik | Herceg Televizija Trebinje

Hronika

Prilikom uspostavljanja javnog reda i mira napadnut policijski službenik

Izvor: Herceg TV | Foto: Ilustracija | Datum:05.11.2017.

Policijskoj stanici Trebinje oko 23:50 časova, 04.11.2017. godine, prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta „Centar“ u ul. Vojvode Stepe Stepanovića. Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta gdje su zatekli lice inicijala S.B. kako fizički napada i vrijeđa druga lica.

Prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, lice inicijala Đ.R. napada policijskog službenika. Policijski službenik je u napadu zadobio teške tjelesne povrede.

Licu inicijala S.B. izdat je prekršajni nalog za počinjene prekršaje: „Tuča i fizički napad“ i „Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija“, a protiv lica inicijala Đ.R., nakon kompletiranja predmeta biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene radnje“.


Kategorija: Hronika

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: