U bioskopu „Oslobođenje Skoplja“ i „Viking“ | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

U bioskopu „Oslobođenje Skoplja“ i „Viking“

Izvor: Radio Trebinje | Datum:05.04.2017.

Oslobođenje Skoplja

Od 06. do 12. aprila u 18 časova

Sadržaj filma:

Užasi i patnje Drugog svjetskog rata u ovom gorko-slatkom filmu prikazani su iz perspektive jedanaestogodišnjeg Zorana, dječaka čiji se otac pridružio partizanima, a majka mu, istovremeno, započinje vezu sa njemačkim oficirom.

Režija: Danilo Šerbedžija, Rade Šerbedžija

Uloge: Deniz Abdula, Kire Ačevski, Stefan Arsić, Lucija Šerbedžija, Rade Šerbedžija, Hristina Dimovska

Žanr: Drama

Trajanje: 1 sat i 40 minuta

Cijena: 4.00 KM

Viking

Od 06. do 12. aprila u 20 časova

Sadržaj filma:

To je bio svijet nestvarne i veličanstvene prirode, gdje je čovjek bio slab i obožavao je prirodu da bi se održao u životu. Surovi predjeli fjordova i beskrajna snaga Ledenog okena razvijala je u starosjedeocima osjećaj samopoštovanja i želje da budu dostojni ovog svijeta. Ta strast ih je održavala u ovim krajevima Zemlje. Tako su postali Vikinzi. Iz vremena teških mačeva i tamnih zakona krvi, kada je pritisak velikog haosa davao povod za heroje. Iz Srednjeg vijeka nam dolazi priča koja je promjenila Rusiju zauvijek.

Režija: Andrej Kravčuk

Uloge: Danila Kozlovski, Svetlana Kocenklova, Maksim Sukhanov, Igor Petrenko, Vladimir Jepifantsev, Andrej Smolijakov, Kiril Pletnev, Aleksandra Bortić

Žanr: Akcija, istorijski

Trajnje: 2 sata i 13 minuta

Cijena: 4.00 KM


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: