Ministar porodice, omladine i sporta RS Jasmina Davidović na sastanku kod gradonačelnika | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Ministar porodice, omladine i sporta RS Jasmina Davidović na sastanku kod gradonačelnika

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:16.05.2017.

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović juče je u Trebinju bila u posjeti kod gradonačelnika Petrovića.

Ovoj posjeti prethodilo je uručenje nagrade djeci iz predškolskih ustanova za najbolja tri likovna rada o temi "Moja porodica", čime je obilježen 15. maj - Međunarodni dan porodice.

Davidovićeva je istakla da je obilježavanje ovog datuma važno da bi se podigla svijest u društvu o značaju porodice, te navela da je, pad nataliteta jedan od najvećih problema sa kojima se susreće društvo.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović, ukazujući na značaj porodice kao stuba i ćelije cjelokupnog društva, naglasio je da bez porodice nema napretka, ni mjesne zajednice, niti gradske uprave, regije, Republike Srpske.

"Zato je potrebno prepoznavati probleme djeteta, odnosa u porodici, vaspitavanja, te pristupiti rješavanju krupnih socijalnih problema, što je obaveza svake vlasti", rekao je Petrović.

On je izrazio zadovoljstvo što se centralna manifestacija Međunarodnog dana porodice obilježava u Trebinju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: