NASLJEĐE: Presuda Mladiću novi napad na RS | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

NASLJEĐE: Presuda Mladiću novi napad na RS

Izvor: UDPB "Nasljeđe"/Radio Trebinje | Datum:22.11.2017.

Nismo gajili iluzije da će presuda haškog suda biti pravedna i dobra po generala. Sve su do sada, izrečene Srbima, bile farsa i nepravda, s jednim ciljem, da se Srbi okrive za sve što se dešavalo u ratu i da se Republika Srpska proglasi nečim nečistim i time joj se potkrešu krila ka samostalnosti i da se ispiše lažna istorija i istina“, kaže se u saopštenju Udruženja djece poginulih boraca „Nasljeđe“ povodom doživotne presude Haškog tribunala ratnom komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću.

Presudu smatramo sramnom, političkom, nepravednom, pristrasnom i otvorenim napadom na Republiku Srpsku i njen narod.

„Ali mi znamo istinu, znamo ko su naši heroji i zašto i kako su se borili. Prenosićemo je dalje pokoljenjima, a oni opet dalje. Tako će istina, kad tad, izaći na površinu, jer istina se sakriti ne može, i svi će saznati što mi odavno znamo. Borili su se naši heroji za slobodu, porodice, vjekovna ognjišta, otadžbinu, a pod komandom generala Mladića. Borili da spriječe ponovno stradanje i klanje našeg naroda. Borili i izborili slobodu i otadžbinu i ostavili nama u nasljeđe zavjet da je čuvamo i gradimo. Pomolimo se za generala i sve naše heroje i dajmo mu potpunu podršku. Budimo svi kao jedan, zastupajmo istinu danas, i u sve dane koji slijede“, navodi se u saopštenju Udruženja djece poginulih boraca „Nasljeđe“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: