Ponovo "stop" za pasoše!? | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Ponovo "stop" za pasoše!?

Izvor: Nezavisne novine | Foto: Ilustracija | Datum:20.07.2017.

Kancelarija za razmatranje žalbi u narednih nekoliko dana, najdalje početkom iduće sedmice, trebalo bi da odluči o sudbini četvrtog tendera za nabavku pasoških knjižica, vrijednog oko 20 miliona KM.

Rezultat slika za pasoš

Na ponovo raspisani tender 5. juna žalile su se dvije kompanije, i to kao i ranijih godina francuska kompanija "Gemalto" i jedna austrijska firma, a rok od 30 dana, do kada Kancelarija za razmatranje žalbi treba da odluči, ističe početkom iduće sedmice.

"IDDEEA ima rok do marta iduće godine da završi s tim tenderom jer sa sadašnjim dobavljačem ugovor važi do tada, tako da ne bi trebalo da bude problema", rekao je za "Nezavisne" izvor blizak Agenciji za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA).

Adil Osmanović, ministar civilnih poslova BiH, potvrdio je za federalne medije da su dvije kompanije uložile žalbu i da se čeka njihova odluka, nakon čega će se znati dalji koraci.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: